Jag är allt annat än en morgonmänniska... och särskillt inte när det är skola! Men med lite musik så går det alltid bra, klarar mig inte utan den. 
 
Min morgon börjar alltid med att jag snoozar i en halvtimme - en timme, innan jag kliver upp. När jag väl kliver upp så släpar jag mig ner till badrumet och tar en varm och skön dusch så att jag piggnar till!
Efter det så blåstorkar - jag har ingen aning om vad det heter - alltid håret och sätter upp det så att det inte är ivägen när jag sminkar mig. 
 
Sedan sitter jag och svär i typ 20 minuter för att jag inte får till sminket och efter det så kan jag äntligen börja fixa håret! Vilket verkligen behöver klippas... så jag krånglar med det också. Det brukar sluta med att jag bara sätter undan luggen och låter det vara.
 
Efter det rusar jag ner för trappan, då jag alltid är sen... jag borstar tänderna och fräshar upp mig lite snabbt, ger hunden och katten mat och sedan flyger ut ur huset. Jag brukar sällan äta frukost dock, bara de få dagarna jag har extra mycket tid på mig.
 
Och så ser de flesta av mina mornar ut! Stressiga och struliga, men det funkar också.